Dakker worden?

De spelers van Theatergroep DAK zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste “Dakkers”. Ben je eigenzinnig, creatief en wil je graag meewerken aan het creëren van een theaterstuk op basis  van improvisatie, dan zit je bij ons goed. Acteer-ervaring niet noodzakelijk, wel dat je met ons een theateravontuur durft aan te gaan.

Dus als jij het leuk vindt om zelf een theaterproductie te maken dan is DAK iets voor jou. Met zelf bedoelen wij ook zelf, van het creëren tot het stuk, het zoeken van de locatie, het schrijven van teksten en het bouwen van het decor.

Heb je zin om je in het DAK avontuur te storten met een groep enthousiaste spelers en een inspirerende regisseur?

Mail dan naar info@theatergroepdak.nl of stuur een bericht via Facebook en we nemen contact met je op!

Auditie doen

Eens per jaar houden wij een open auditie avond en iedereen is van harte uitgenodigd om hieraan mee te doen. (wel even aanmelden)
Om “Dakker” te worden hoef je echt geen ster speler te zijn maar commitment, passie en enige mate van professionaliteit vinden wij belangrijk. Wil jij je ontwikkelen en je grenzen opzoeken op het gebied van theater meld je dan zeker aan!

Wat houdt zo’n auditie in?

Samen met onze regisseur spelen wij gezamenlijk korte stukjes op basis van improvisatie. Daarna kan jij aangeven of jij lid zou willen worden. Ook wij gaan in overleg en laten je daarna zo snel mogelijk weten of jij een nieuwe “aspirant” Dakker bent.